NAČINI PLAĆANJA

CIJENA

Maloprodajna cijena robe istaknuta za svaki proizvod izražena je u hrvatskim kunama (HRK) s uračunatim PDV-om. Za narudžbe veće od 500 kn dostava na području Republike Hrvatske je uključena u cijenu proizvoda dok je za narudžbe manje od 500 kn iznos troška dostave naznačen pri potvrđivanju narudžbe.

 

TRAJANJE UGOVORA

Ugovor koji sklapaju Kupac i Prodavatelj jednokratan je ugovor o kupoprodaji koji je konzumiran izvršenjem plaćanja od strane Kupca i isporukom robe od strane Prodavatelja.

 

NAČINI PLAĆANJA

Plaćanje odabranih proizvoda u mrežnoj trgovini www.kult-home.hr moguće je na sljedeće načine:

Plaćanje kreditnim i debitnim karticama: Plaćanje izravno putem interneta, korištenjem najmodernijeg servisa za plaćanje bankovnim karticama: American Express, Visa, MasterCard, Maestro, Diners Club.

Jednokratno plaćanje: American Express, Visa, MasterCard, Maestro, Diners Club.

Plaćanje u ratama bez kamata: MasterCard Zagrebačke banke do 36 rata, Maestro i Visa Avenue mall do 24 rate , Maestro ,Premium Visa i Visa Inspire PBZ-a do 24 rata,  Diners Club do 36 rata.

Virmansko plaćanje

Kod ovakvog odabira načina plaćanja na svoju e-mail adresu dobiti ćete potvrdu narudžbe s potrebnim detaljima za uplatu. Uplatu možete obaviti korištenjem internet bankarstva ili putem banke, pošte, Fine i sl.
Po zaprimljenoj uplati započeti ćemo s obradom Vaše narudžbe. Kako se datumi izrade narudžbe i zaprimanja uplate mogu razlikovati, moguće je pomicanje datuma isporuke.

 

 

IZJAVA O SIGURNOSTI PRILIKOM PLAĆANJA BANKOVNIM KARTICAMA


Kult home d.o.o. koristi WSPay za online plaćanja. WSPay je siguran sustav za online plaćanje, plaćanje u realnom vremenu, kreditnim i debitnim karticama te drugim načinima plaćanja. WSPay Kupcu i Prodavatelju osiguravaju siguran upis i prijenos upisanih podataka o karticama što podvrđuje i PCI DSS certifikat koji WSPay ima. WSPay koristi SSL certifikat 256 bitne enkripcije te TLS 1.2 kriptografski protokol kao najviše stupnjeve zaštite kod upisa i prijenosa podataka.

ZAMIJENI JEZIK
Košarica