20% POPUSTA NA SVE PROIZVODE POVODOM NAŠIH PRVIH 20 GODINA! DO 31.5.2024. (osim Outlet kategorije)

Načini plaćanja

CIJENA

Maloprodajna cijena robe istaknuta uza svaki proizvod izražena je u hrvatskim kunama (HRK) s uračunanim PDV-om. Za sve narudžbe na području Republike Hrvatske trošak dostave je uključen u cijenu proizvoda.

TRAJANJE UGOVORA

Ugovor koji sklapaju Kupac i Prodavatelj jednokratan je ugovor o kupoprodaji koji je konzumiran isporukom robe od strane Prodavatelja i izvršenjem plaćanja od strane Kupca.

NAČIN PLAĆANJA

Plaćanje odabranih proizvoda u mrežnoj trgovini www.kult-home.hr moguće je na sljedeće načine:

  1. Plaćanje kreditnim i debitnim karticama: Plaćanje izravno putem interneta, korištenjem najmodernijeg servisa za plaćanje bankovnim karticama: Visa, Visa Premium, MasterCard, Maestro i Diners.
    Načini plaćanja 1 Načini plaćanja 3 Načini plaćanja 5 Načini plaćanja 7
  2. Virmansko plaćanje – plaćanje putem transakcijskog računa

 

Izjava o sigurnosti prilikom plaćanja bankovnim karticama

Ova stranica koristi WSPay za online plaćanja. WSPay je siguran sustav za online plaćanje, plaćanje u realnom vremenu, kreditnim i debitnim karticama te drugim načinima plaćanja. WSPay Kupcu i Prodavatelju osiguravaju siguran upis i prijenos upisanih podataka o karticama što podvrđuje i PCI DSS certifikat koji WSPay ima. WSPay koristi SSL certifikat 256 bitne enkripcije te TLS 1.2 kriptografski protokol kao najviše stupnjeve zaštite kod upisa i prijenosa podataka.

Zaštita osobnih podataka u skladu sa Općom uredbom o zaštiti podataka Europskog parlamenta i Vijeća broj 2016/679-Uredba te provedbe Opće uredbe o zaštiti podataka

WSPay kao izvršitelj provođenja autorizacije i naplate kreditnih kartica postupa s osobnim podacima u svojstvu izvršitelja obrade te sa osobnim podacima postupa u skladu sa Općom uredbom o zaštiti podataka Europskog parlamenta i Vijeća broj 2016/679 te prema strogim pravilima PCI DSS L1 regulative o zaštititi upisa i prijenosa podataka.

WSPay koristi SSL certifikat 256 bitne enkripcije te TLS 1.2 kriptografski protokol kao najviše stupnjeve zaštite kod upisa i prijenosa podataka.

Osobni podaci koji se koriste u svrhu autorizacije i naplate odnosno u izvršavanja obveza iz Ugovora ili temeljem Ugovora, smatraju se povjerljivim podacima.

WSPay ove osobne podatke ne obrađuje niti koristi osim u svrhe izvršenja ugovora autorizacije i naplate.

WSPay jamči ispunjavanje svih uvjeta određenih važećim propisima o zaštiti osobnih podataka za izvršitelje obrade osobnih podataka, a osobito poduzimanje svih potrebnih tehničkih, organizacijskih i sigurnosnih mjera a to naročito potvrđuje i PCI DSS L1 certifikatom.

Načini plaćanja 9Načini plaćanja 11Načini plaćanja 13

ZAMIJENI JEZIK
Košarica