20% POPUSTA NA SVE PROIZVODE IZ DAN FORM I EZPELETA KOLEKCIJA DO 30.4.2024. (osim Outlet kategorije)
20% POPUSTA NA SVE BLAGOVAONSKE STOLOVE I STOLIĆE DO 30.4.2024. (osim Outlet i Horeca kategorije)

Opremanje objekata putem leasinga

Opremanje objekata putem leasinga 1
OPREMANJE OBJEKATA PUTEM LEASINGA

Ukoliko imate potrebe za financiranjem proizvoda iz našeg asortimana za Vaš novi projekt opremanja, nudimo Vam mogućnost operativnog leasinga. Uz našeg pouzdanog partnera Grenke Hrvatska nudimo Vam mogućnost višegodišnjeg financiranja (od 12 do 60 mjeseci) te raspodjelu troška kupnje opreme na mjesečne rate. Grenke Hrvatska dio je Njemačkog koncerna Grenkeleasing AG prisutnog u 30 zemalja svijeta, te tržnog lidera tzv. Small-ticket-leasinga.

Obratite nam se s punim povjerenjem i u kratkom roku dobit ćete ponudu s cjelokupnim i detaljnim uvjetima najma. Najam se ostvaruje bez akontacije, učešća ili jamčevine, a rate najma knjiže se kao trošak i u potpunosti su porezno priznati rashod. Oprema se računovodstveno ne vodi kao oprema niti se amortizira. Nakon isteka najma kupac je u mogućnosti po jednoj rati (identičnoj ostalima) otkupiti opremu u svoje vlasništvo što čini većina korisnika.

Ovakav oblik financiranja poznat je dugi niz godina te predstavlja suvremen oblik financijskog rješenja kod nabave opreme. Prednost u odnosu na klasičan oblik financiranja je svakako u tome što se oprema koristi dok ima vrijednost te se po potrebi otkupi ili zamijeni novom istekom najma. Korisnik opreme ne opterećuje svoju tvrtku imovinom kao kod klasičnog kredita ili financijskog leasinga, niti u startu ima obvezu angažiranja vlastitih sredstava u bilo kakvom obliku učešća.

OBRAZAC ZA OPERATIVNI LEASING

ZAMIJENI JEZIK
Košarica