27.-30.11.2023. | CYBER WEEK 25% POPUSTA NA SVE (osim Outlet I Horeca kategorije)

O nama

Ljubav prema interijeru, dizajnu i estetici nas je 2004. godine nagnala da ono što volimo pretočimo u rad i to podijelimo s Vama. Kako bi naš dizajn bio prepoznatljiv odlučili smo cjelokupnu priču nazvati KULT. Iza nas su mnogi projekti uređenja koji su zaživjeli u vašim domovima, a u neke tek ulazimo. Uvijek se rado prisjećamo mnogih velikih projekata koji su nas izgradili i na tom povjerenju smo neizmjerno zahvalni.

Biti dio uređenja interijera Masterchef Hrvatske, Big Brother reality show-a, kulinarskih emisija, kao što su Večera za 5, kuhar i pol ili kod Ane te dio scenografije raznih telenovela, plod je našeg truda i rada koji ste prepoznali u nama.

Povjerenje je nešto što nam uvelike znači i zato je dio naše misije da zajednički gradimo krug kupaca koji nam vjeruju i uvijek nam se rado vraćaju.

Danas smo ipak malo “zreliji” nego na početku našeg puta, možda manje razigrani, ali i dalje puni energije i ideja. Naša ideja je uvijek bila da Vam ponudimo više i zato smo danas s Vama kao KULT HOME, mnogo više.

Više od 10.000 pomno odabranih proizvoda za uređenje Vašeg doma, ali i javnih prostora poput Hotela, Restorana i Caffe bar-ova, svakodnevno su Vam na raspolaganju putem našeg web shopa-a, a mnogi odabrani modeli izloženi su i u našem salonu u Zagrebu, Supilova 7a.

Hvala Vam što nas pratite na svim današnjim modernim mjestima komunikacije, instagram-u i facebook-u koje u vrijeme našeg početka nisu postojali pa smo baš iz tog razloga i tamo zaživjeli kako bi se mogli povezati sa Vama na potpuno novoj razini. Bili smo prisutni i na mnogobrojnim sajmovima gdje smo se imali prilike družiti, razmjenjivati znanja i iskustva što nam je zasigurno velika čast i nagrada za naš uloženi trud.

Dobivene nagrade i priznanja su trenutna potvrda, ali svakodnevno težimo ostvarenju novih i zahvaljujući tome imamo priliku graditi mnoge sretne kutke Vaših domova.

Hvala Vam što u budućnost interijera, dizajna i estetike koračamo i dalje zajedno.

Vaš KULT HOME!

ZAMIJENI JEZIK
Košarica