20% POPUSTA NA SVE PROIZVODE POVODOM NAŠIH PRVIH 20 GODINA! DO 31.5.2024. (osim Outlet kategorije)

O nama

Ljubav prema interijeru, dizajnu i estetici 2004. nas je godine nagnala da ono što volimo pretočimo u rad i to podijelimo s Vama. Kako bi naš dizajn bio prepoznatljiv, odlučili smo cjelokupnu priču nazvati KULT. Iza nas mnogi su projekti uređenja koji su zaživjeli u vašim domovima, a u neke tek ulazimo. Uvijek se rado prisjećamo mnogih velikih projekata koji su nas izgradili i na tome povjerenju neizmjerno smo zahvalni.

Biti dio uređenja interijera Masterchef Hrvatske, Big Brother reality show-a, kulinarskih emisija kao što su Večera za 5, Kuhar i pol ili Kod Ane te dio scenografije raznih telenovela, plod je našega truda i rada koji ste prepoznali u nama.

O nama 1

Povjerenje je nešto što nam uvelike znači i zato je dio naše misije da zajednički gradimo krug kupaca koji nam vjeruju i uvijek nam se rado vraćaju.

Danas smo ipak malo “zreliji” nego na početku našega puta, možda manje razigrani, ali i dalje puni energije i ideja. Naš pokretački motiv uvijek je bio da Vam ponudimo više i zato smo danas s Vama kao KULT HOME, mnogo više.

Više od 10.000 pomno odabranih proizvoda za uređenje Vašega doma, ali i javnih prostora poput Hotela, Restorana i Caffe bar-ova, svakodnevno su Vam na raspolaganju putem našega web shopa-a, a mnogi odabrani modeli izloženi su i u našemu salonu u Zagrebu, u Supilovoj 7a.

Hvala Vam što nas pratite na svim današnjim modernim mjestima komunikacije, instagram-u i facebook-u, koji u vrijeme naših početaka nisu postojali pa smo baš iz tog razloga i tamo zaživjeli – kako bismo se mogli povezati s Vama na potpuno novoj razini. Bili smo prisutni i na mnogobrojnim sajmovima gdje smo se imali prilike družiti, razmjenjivati znanja i iskustva što nam je zasigurno velika čast i nagrada za naš uložen trud.

Dobivene nagrade i priznanja trenutna su potvrda, ali svakodnevno težimo ostvarenju novih i zahvaljujući tome imamo priliku graditi mnoge sretne kutke Vaših domova.

Hvala Vam što u budućnost interijera, dizajna i estetike koračamo i dalje zajedno.

Vaš KULT HOME!

ZAMIJENI JEZIK
Košarica