20% POPUSTA NA SVE PROIZVODE POVODOM NAŠIH PRVIH 20 GODINA! DO 31.5.2024. (osim Outlet kategorije)

Postanite naš partner

Postanite naš partner 1
POSTANITE NAŠ PARTNER

Arhitektima, dizajnerima i ostalim profesionalcima koji opremaju interijere privatnih ili javnih prostora na raspolaganje smo stavili velik broj vizualnih materijala uključujući 3D modele, kataloge, fotografije, video i ostali specijalizirani sadržaj potreban za izradu projekata.
Zajedničkom suradnjom uklopit ćemo odgovarajuće Kult home modele i kreirati predloške za privatne i javne interijere ili eksterijere kao slijed specifičnih zahtjeva i ukusa Vašeg klijenta.
Kult home baza artikala zasigurno pokriva potrebe projekta bilo koje veličine i namjene uz brzu isporuku, a ukoliko imate specifičnih zahtjeva za proizvodima koje nemamo u redovnoj ponudi, naši će djelatnici pretražiti baze podataka naših dobavljača kako bi pronašli najbolje proizvode prema preferencijama Vašeg klijenta.

 

ISKORISTITE POGODNOSTI

Za sve Vaše projekte osigurali smo i odgovarajući financijski benefit u vidu posredničke provizije, za mnoge kolekcije periodično i posebne popuste za Vas ili Vaše klijente.
Prijavite se putem obrasca za partnera te ćemo Vam izraditi račun koji će uvelike olakšati postupak projektiranja i uz komunikaciju s našim prodajno-savjetnim timom ostvarite potrebnu podršku u vidu pronalaska željenih stilskih rješenja.
Veselimo se budućoj suradnji! Slobodno nam uz puno povjerenje predstavite svoj projekt.

OBRAZAC ZA PARTNERE

ZAMIJENI JEZIK
Košarica