-30% NA RASVJETNA TIJELA I ŽARULJE DO 30.6.2024. (osim Outlet kategorije)
-20% NA DAN FORM KOLEKCIJU DO 30.6.2024. (osim Outlet kategorije) DO 30.6.2024. (osim Outlet kategorije)
-20% NA BLAGOVAONSKE STOLOVE I STOLIĆE DO 30.6.2024. (osim Outlet kategorije)
DODATNIH 20% POPUSTA NA OUTLET ASORTIMAN UZ KUPON KOD "OUTLET20" DO 30.6.2024.

Blog

16. svibnja 2024.

KULT HOME SLAVI 20. ROĐENDAN!

Dragi naši,

ovo je trenutak za slavlje! KULT home obilježava velikih 20 godina strasti, predanosti i nevjerojatnih projekata. Čini se kao da smo tek jučer krenuli na ovo putovanje ispunjeno ljubavlju prema dizajnu interijera i estetici, no gledajući unatrag, svaka je godina bila ispunjena jedinstvenim izazovima i nezaboravnim trenucima.

Od samih početaka 2004. godine, kada smo odlučili pretvoriti svoju ljubav u posao, do danas, prošli smo kroz mnogo toga. Kroz svaki smo projekt osjećali Vašu podršku kao presudan dio naše suradnje.

Nikad nećemo zaboraviti sve velike projekte koji su nas oblikovali, ali niti one manje, jer svaki projekt je značajan i jednako važan. Posebno bismo ipak izdvojili sudjelovanja u uređenju prostora za Masterchef Hrvatska i Big Brother reality show, stvaranje atmosfere u kulinarskim emisijama kao što su Večera za 5, Kuhar i pol, Kod Ane te dio scenografije raznih telenovela. Svakim korakom osjećali smo povjerenje i za to smo izrazito zahvalni.

KULT HOME SLAVI 20. ROĐENDAN! 1

Smatramo da smo uspjeli izgraditi i održati povjerenje s Vama, našim dragim kupcima i partnerima, jer je upravo ta podrška temelj naše misije. Danas dok obilježavamo ovu značajnu obljetnicu, osjećamo se ponosno i zahvalno za sve što smo zajednički postigli.

Iako smo sada zamjetno iskusniji, naše strasti i želje za stvaranjem nevjerojatnih interijera ostale su jednako velike. KULT home nije samo brend,  već zajednica koja dijeli istu strast prema ljepoti i funkcionalnosti svakog prostora.

S više od 10.000 pažljivo odabranih proizvoda i prisutnošću na društvenim mrežama poput Instagram-a i Facebook-a, nastojimo biti korak ispred nudeći Vam najnovije trendove i inspiraciju za uređenje.

Hvala Vam što ste s nama na ovom putovanju, Vaša podrška je ono što nas pokreće i nadahnjuje iz dana u dan te ćemo uz Vaše povjerenje nastaviti graditi i stvarati narednih 20 i više godina.

Vaš Kult home tim!

Dizajn bez naslova
ZAMIJENI JEZIK
Košarica