Novosti

Mediapan folija

Mediapan folija ili kako je netko voli nazivati 3D folija, je PVC folija koja se posebnim industrijskim metodama preša na mediapan na osnovnu stranu i preko rubova, tako da fronta ima jedinstveni izgled bez rubova (kantiranje). Materijal nam omogućava i razne intervencije poput horizontalnih ili vertikalnih utora, rupa ili slično. Mnoge mogućnosti postoje kao i […]

Novosti

Nova mogućnost plaćanja!

Da bismo svima Vama približili mogućnost kupnje naših proizvoda od danas u ponudi plaćanje MasterCard i Visa karticama Zagrebačke banke do 24 rate bez kamata. Što drugo nego vidimo se. KULT RK Ambinenta Resselova 2, Zagreb.

Novosti

Apsolutno najveći izbor traka za kantiranje iverala!

Apsolutno najveći izbor traka za kantiranje iverala iz naše kolekcije za Vaš novi namještaj, koloritne, trake svih drvenih dekora, posebne dvobojne 3D trake, kao i svjetlopropusne trake za Vaše svjetleće police ili pak rubove radnih ploča od danas se nalazi samo u Kultu. Detalji koji čine razliku KULT!

Novosti

Nova usluga u KULT-u!

Otkrijte nove KULT mogućnosti – projektiranje unutarnjeg uređenja kompletnog interijera u realnom 3D renderinanom okruženju, od skice do projekta, doživite vlastiti stan realno i prije same montaže. Vidimo se!

Novosti
All search results
Košarica